Aron.Lamm
( Active )

10k followers
500k visit

Aron.Lamm's pernal info:
Working on it now.
Please check his Facebook page:
http://facebook.com

HD
Skott avlossat i centrala Stockholm
aron.lamm
2018-11-16    0 views
En person har avlossat skott med ett skjutvapen vid Fridhemsplan på Kungsholmen i centrala Stockholm. Personen är ännu inte gripen, men ett misstänkt vapen har hittats i anslutning till platsen.
HD
Rödakhmerledare dömda för folkmord
aron.lamm
2018-11-16    0 views
Två ledare för Röda khmererna i Kambodja har dömts till livstids fängelse för folkmord och brott mot mänskligheten under skräckväldet vid 1970-talets slut.
HD
Över 600 saknade i Kalifornienbränder
aron.lamm
2018-11-16    0 views
Siffran över antalet saknade personer i brandområdet i norra Kalifornien mer än fördubblades under torsdagen. En bra bit över 600 personer finns nu med på listan över saknade efter att nödsamtal från förra veckan har börjat gås igenom.
HD
Andersson slog Kalla i premiären
aron.lamm
2018-11-16    0 views
Damernas fem kilometer fristil blev en duell mellan Charlotte Kalla och Ebba Andersson som startade 30 sekunder efter. Kalla ledde länge men en stark avslutning gav Andersson segern och ett välkommet styrkebesked.
HD
Busch Thor: ”Total imagefixering”
aron.lamm
2018-11-15    0 views
Kristdemokraternas Ebba Busch Thor riktar kritik mot Centern och Liberalerna efter att de två Allianspartierna stoppade en regering med M och KD, ledd av moderatledaren Ulf Kristersson.
HD
Annie Lööf (C) Ny sonderingsperson
aron.lamm
2018-11-15    0 views
Centerledaren Annie Lööf blir ny sonderingsperson, det meddelar talmannen. Formuleringen i uppdraget är annorlunda än tidigare och talmannen understryker det inte är att ”bilda regering” utan att ”undersöka förutsättningarna” för en regering som kan tolereras av riksdagen.
HD
Åkesson (SD) efter talmansmöte
aron.lamm
2018-11-15    0 views
Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson håller pressträff efter sitt möte med riksdagens talman Andreas Norlén. Åkesson vill att Stefan Löfven (S) ska bli näst på tur att prövas som statsminister.
HD
Lööf söker gemensam grund före statsminister
aron.lamm
2018-11-15    0 views
Maktfrågan måste få stå tillbaka till fördel för en sakpolitik en majoritet kan enas om. Det menar Annie Lööf som nu ska sondera för en ny regering är en nyckel för att det politiska dödläget ska lossna.
HD
Ebba Busch Thor: "Tung dag för Sverige"
aron.lamm
2018-11-14    0 views
Ebba Busch Thor (KD) är besviken. Hon hade hoppats att riksdagen hade sagt ja till moderatledaren Ulf Kristersson som statsminister. - Sverige hade behövt en ny regering, säger hon.
HD
Så går talmannen vidare
aron.lamm
2018-11-14    0 views
Riksdagens talman Andreas Norlén berättar om hur processen för att hitta en regering nu går vidare efter att riksdagen röstat ner Ulf Kristersson som statsminister.
HD
Ulf Kristersson: Inte förvånad
aron.lamm
2018-11-14    0 views
– Jag är inte förvånad över resultatet. C och L kunde ha avstått att rösta men de röstade nej till en borgerlig statsminister. Vi noterar det, säger Ulf Kristersson (M) på en pressträff efter omröstningen i riksdagen.
HD
Ulf Kristersson nedröstad
aron.lamm
2018-11-14    0 views
Riksdagen röstar nej till moderatledaren Ulf Kristersson som statsminister. Röstsiffrorna blev 154 ja och 195 nej.
HD
Norsk fregatt har sjunkit
aron.lamm
2018-11-13    0 views
Den norska fregatten Helge Ingstad, som skadades i en kollision i torsdags, ligger nu nästan helt under vatten. Flera vajrar som höll det skadade fartyget på plats brast under natten och fregatten började sjunka.
HD
Dödligaste branden i Kaliforniens historia
aron.lamm
2018-11-13    0 views
Dödligaste branden i Kaliforniens historia Camp Fire-branden i norra Kalifornien är nu den dödligaste i delstatens historia efter att dödssiffran stigit till 42 människor. Fortfarande saknas över 200 personer.
HD
Serieskaparen Stan Lee är död
aron.lamm
2018-11-13    0 views
Stan Lee har avlidit vid en ålder av 95 år. Han är känd för att vara en av upphovspersonerna bakom Spindel-Mannen, X-men, Daredevil och Captain America.
HD
Lööf säger nej till Kristersson
aron.lamm
2018-11-13    0 views
Centerpartiet kommer att rösta nej till Ulf Kristersson (M) som statsminister, det meddelar Annie Lööf. Hon säger också att hon vill hålla ihop Alliansen men fortsätta söka stöd över blockgränserna istället för att få stöd av SD.
Löfven beredd på ny samtalsrunda
aron.lamm
2018-11-12    0 views
Stefan Löfven som är beredd att bilda regering om de politiska förutsättningarna ändras. Han tror att det blir svårt för Ulf Kristersson att få igenom sitt regeringsförslag.
HD
Kristersson: ”Alliansregering med Allians-politik”
aron.lamm
2018-11-12    0 views
Ulf Kristersson (M) och Ebba Busch Thor (KD) håller fast vid att en regering med deras respektive partier skulle föra en Allians-politik med Alliansens reformagenda. – Jag har varit tydlig hela vägen och beskrivit exakt vilken regering jag vill bilda och det är en Alliansregering med Allians-politik, säger Ulf Kristersson.
HD
Heta vindar förvärrar skogsbrand
aron.lamm
2018-11-12    0 views
Skogsbranden Camp Fire i norra Kalifornien rasar vidare och är nu den dödligaste i delstatens historia. Minst 29 människor har bekräftats döda.
HD
Ulf Kristersson (M) föreslås som statsminister
aron.lamm
2018-11-12    0 views
Att Moderaternas Ulf Kristersson (M) kommer bli den första att prövas som statsminister av riksdagen på onsdagen var sedan tidigare känt. Men idag kom det formella beslutet av talmannen i kammaren, och Ulf Kristersson presenterade samtidigt sitt regeringsalternativ.
HD
En död efter knivdåd i Melbourne
aron.lamm
2018-11-09    0 views
En person har dödats och minst två har skadats i Melbourne, Australien, sedan en man i bil kört på människor och sedan gått till angrepp med kniv. Han sköts senare av polisen.
HD
Tiotusentals flyr markbrand i Kalifornien
aron.lamm
2018-11-09    0 views
Omkring 30 000 människor har fått fly undan en svår markbrand i och omkring staden Paradise i norra Kalifornien. Stora delar av staden uppges vara förstörd av branden, som sprider sig snabbt.
HD
De dog utan spår
aron.lamm
2018-11-09    0 views
Hundra år efter krigsslutet hedras i helgen minnet av det första världskriget offer. Många av de stupade soldaterna fick aldrig någon grav. Det uppmärksammas bland annat i London där drygt 72 000 små figurer i liksvepning placerats ut i en park för att visa på skalan i dödandet.
HD
Spännande guldavgörande för AIK
aron.lamm
2018-11-09    0 views
AIK kan spela hem SM-guldet i sista matchen. Men också förlora det. - Spännande så klart. Det är nu det ska avgöras, sista omgången, säger Sebastian Larsson som hoppas få spela på söndag mot Kalmar.
HD
Missing People: Största insatsen hittills
aron.lamm
2018-11-08    0 views
Sökandet efter den tolvårige pojke med Downs syndrom som försvann i tisdags fortsätter. Missing People beskriver sökinsatsen som deras största hittills. Polisen leder arbetet med oförminskad styrka. ”Det är jobbigt att det har gått ett par dygn här nu, men vi ger inte upp”, säger polisens presstalesperson Jenny Widén.
HD
M ger alternativ till övergångsbudget
aron.lamm
2018-11-08    0 views
– Det är ingen övergångsriksdag, säger Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson, Elisabeth Svantesson, som tänker ge riksdagen ett alternativ till den övergångsbudget regeringen presenterat. Förslaget ska vara en mix av Allianspolitik och Moderat valmanifest.
HD
Nybliven juniorvärldsmästare har tydliga mål
aron.lamm
2018-11-08    0 views
Oscar Nilsson från Malmö är precis hemkommen från VM för drönare, där han tog guld i juniorklassen.
HD
Fartygskrock drabbar Norges gasexport
aron.lamm
2018-11-08    0 views
Fartygskrocken vid en oljehamn utanför Bergen stoppar delvis Norges produktion av olja och naturgas.
HD
Fem kroppar hittade i Marseille
aron.lamm
2018-11-07    0 views
Sammanlagt har nu fem kroppar hittats under rasmassorna efter de två bostadshus som föll ihop i måndags i Marseille i Frankrike. Sökandet efter fler människor fortgår.
HD
Kvalhjälte tillbaka – Forsberg saknas
aron.lamm
2018-11-07    0 views
När de svenska fotbollsherrarna avslutar Nations League med matcher mot Turkiet och Ryssland saknas skadade mittfältaren Emil Forsberg. Däremot är VM-kvalhjälten Jakob Johansson tillbaka nästan precis ett år efter sin korsbandsskada.
HD
Omröstning om Kristersson på onsdag
aron.lamm
2018-11-07    0 views
Riksdagen kommer att rösta om Moderatledaren Ulf Kristersson som statsminister den 14 november. Det står klart efter talman Andreas Norléns möte med gruppledarna från riksdagspartierna.
HD
Demokraterna vinner representanthuset
aron.lamm
2018-11-07    0 views
Demokraterna tar över makten i representanthuset. Republikanerna behåller kontrollen över senaten. Demokraterna i Washington DC firade resultatet i amerikanska kongressvalet i natt. Partiet vinner makten i representanthuset för första gången på åtta år.
HD
Ulf Kristersson (M) om Alliansens positioner
aron.lamm
2018-11-06    0 views
Moderaternas partiledare Ulf Kristersson beskriver dagens möte med Alliansledarna som ett helt vanligt tisdagsmöte. Inga positioner har förändrats inför nästa veckas statsministeromröstning i riksdagen.
HD
ÖB: Kan bli bekymmersamt med övergångsbudget
aron.lamm
2018-11-06    0 views
Försvarsmakten har hoppats på att få ytterligare tre miljarder kronor i anslag 2019. Men så länge Sverige styrs av en övergångsregering finns det en risk att sådana höjningar av anslag inte blir av i övergångsbudgeten. – Det blir bekymmersamt, säger överbefälhavare Micael Bydén.
HD
Franska ambulansförare blockerar motorväg
aron.lamm
2018-11-06    0 views
Upprörda franska ambulansförare blockerade för andra dagen i rad motorvägen A4 genom Paris. Förarna protesterar mot en sjukvårdsreform som infördes av president Emmanuel Macron den första oktober.
HD
ÖB: Det var ingen ubåt
aron.lamm
2018-11-06    0 views
Överbefälhavare Micael Bydén står fast vid Försvarsmaktens linje om att det inte var någon ubåt som syntes i somras i vattnet utanför Lidingö, nordost om Stockholm. – Det var ingen ubåt och det var ingen främmande undervattensverksamhet, säger han.
HD
Talmannen föreslår Kristersson som statsminister
aron.lamm
2018-11-05    0 views
Moderatledaren Ulf Kristersson kommer att föreslås för riksdagen som statsminister, säger talman Andreas Norlén på dagens pressträff i riksdagen.
HD
”Vill ha så mycket allianspolitik som möjligt”
aron.lamm
2018-11-05    0 views
Moderatledaren Ulf Kristersson vill försöka bilda största möjliga Alliansregering. Men han tänker inte be om stöd av SD. - Partierna måste nu samla sig till ett avgörande så att landet får en ny regering, säger han.
HD
Kraftig explosion i Malmö
aron.lamm
2018-11-05    0 views
En kraftig explosion på en adress i området Annelund i Malmö orsakade skador på fasaden och krossade rutor. Men enligt polisen har ingen skadad person hittats.
HD
”Talmannen: Inga nya sonderingsuppdrag”
aron.lamm
2018-11-05    0 views
Talmannen Andreas Norlén "förhandsaviserar" att han om en vecka ska nominera Kristersson som statsminister. Inga nya sonderingsuppdrag är aktuella. - Det finns inga förutsättningar för det, säger Andreas Norlén.
Page: 1
next